DE US EN FR NL

Constructie / ontwikkeling / projectmanagement

Ons constructieteam dat bestaat uit constructie-ingenieurs, monteurs en mechatronici, zet eisen en ideeën in een lopend project om. Constructie en verkoop houden samen contact met de klant. Wij willen onze klanten alleen zodanige producten aanbieden die op een betrouwbare wijze bij een latere bediening echt schoon, veilig en milieuvriendelijk hun dienst doen.

In projecten werken de afdelingen bij ons nauw samen. De verkoop begeleidt “zijn” projecten tot de succesvolle installatie en ook tijdens de latere bediening, ageert samen met de constructie, fabricage en service in één team. Op deze wijze kunnen wij en ook onze klanten zeker zijn dat de getroffen afspraken werkelijk na worden gekomen.

Wij werken met moderne software. Alle afdelingen zijn door een centraal systeem verbonden waaronder productgegevens- en document-management dat steeds actuele alsook historische project- en constructiegegevens bij de hand houdt en toegankelijk maakt en elkaar verbindt. Op deze manier dekken we de hele levenscyclus van de producten met documentatie en gebruik van de delen ook voor latere gebruiksdoelen af.

Maak gebruik van onze terug bel service.

Categorie: Installatie-ontwikkelingsproces
Advies
VOLKMANN_Advies
Fabricage
Het installatie-ontwikkelingsproces
Service