DE US EN FR NL
Invoeren van zakgoed in het proces

Voer tijdens het proces grote hoeveelheden zakgoed in |

Met name in de voedings- of chemische industrie zijn er veel processen waarbij grote aantallen zakgoed in een menger of roertank dienen te worden ingebracht.

RNT180 zakkenstort kabinet + Transportband + zakkenpers

De zakken worden op de transportband geladen en met een druk op de voetschakelaar naar het laadstation getransporteerd. Waar de zakken vervolgens, handmatig, worden geopend en geleegd. Een klep maakt het mogelijk om de lege zakken zijdelings af te voeren. Met een druk op de knop comprimeert een pers de lege zakken tot een minimumvolume.

Om stofvrij het zakgoed te legen, is er een aansluiting op het producttoevoerstation voorzien dat kan worden aangesloten op een afzuigsysteem. Tevens bestaat de optie op een decentrale vacuümtransporteur voor stofverwijdering.

Product aanvoer: zakgoed met agglomeraten

Als het product de neiging heeft tot klont-/ kluitvorming, kunt u een kluitenbreker onder de uitvoertrechter plaatsen voor het fijnmaken van hardere agglomeraten, grove delen en kluiten.


Wilt u meer weten over het onderwerp of heeft u een specifieke vraag?
Onze applicatie-experts helpen u graag verder. >>Contact


#Zakgoed #Zakkenpers #Transportband #Kluitentbreker #Voedingsmiddelen #Chemie #Kluiten #Agglomeraten #Volkmann #Vacuümtransporteur #Vacuümtransport #ZakkenstortKabinet #Stofafzuiging

Maak gebruik van onze terug bel service.