DE US EN FR NL
Transport van metaalpoeder

Het juiste transport van poeders met betrekking tot 3D-printen – metaalpoederbehandeling |

Bij iedere applicatie in Additive Manufacturing (AM) zijn er tal van verschillende taken voor transport die moeten worden opgelost. Het maakt in eerste instantie niet uit of het plastic of metaalpoeder is.

Transport van metaalpoeder

Om verschillende redenen vormen metaalpoeders echter een grotere uitdaging voor transport, namelijk de poedertoevoer van 3D-printers met metaalpoeders, de terugwinning van ongebonden materiaal uit de printer en de classificatie en terugwinning (recycling) ervan.

De combinatie van de processtappen vacuümtransport, trillingsmeting en ultrasone screening vormt een compact platform om deze veeleisende taken op te lossen.

Transport van metaalpoeder

In verband met de juiste handling van containers, ontstaat een veilige, gesloten en – indien nodig – ook inerte vaste-stofcyclus. Dit betekent dat niet alleen roestvrijstalen poeder veilig kan worden gehanteerd, maar bijvoorbeeld ook aluminium en ander metaalpoeder.

Meer informatie vind je HIER: Additive Manufacturing


Heeft u een heel bijzondere taak op het gebied van metaalpoederbehandeling?
Vraag het onze applicatie-experts, wij helpen u graag verder. >> Contact


#Volkmann #PowTReX #metaalpoeder #RoestvrijStaal #Aluminium #3Dprinting #Classificatie #Recovery #Vacuümtransport #Poederbehandeling #AdditiveManufacturing #Inert

Maak gebruik van onze terug bel service.