DE US EN FR NL

Voorzichtig overbrengen van “vast en vloeibaar” |

Deze blog gaat ook over het promoten van toepassingen die misschien niet zo alledaags en voor de hand liggend zijn. Dit heeft in het verleden veel interessante en nieuwe ideeën opgeleverd. Door het hoge bruikbare vacuüm kunnen niet alleen alle soorten poeders en granulaten getransporteerd worden, maar ook vloeistoffen. Zelfs stroperige media zoals appelmoes, olie of vetten worden in de praktijk verpompt, mits ze een zekere vloeibaarheid (viscositeit) hebben.

Een Japanse klant die onder andere cantharellen, paddenstoelen en adzukibonen in blik verpakt, was zo enthousiast over de pure kracht van het vacuüm dat hij het in zijn conservenfabriek wilde uitproberen.

Met name het feit dat er zich geen bewegende mechanische delen in de stromende productstroom bevinden, is de beslissende factor voor een behoedzaam transport.

De succesvolle vacuümtransportexperimenten met het paddenstoelen/water-mengsel die in de volgende video worden getoond, leidden tot de installatie van 20x vacuümtransportsystemen van het bedrijf Volkmann voor verschillende verpakkingslijnen. De vloeistof voorkomt ook de oxidatie van deze zeer gevoelige bulkgoederen.Wil je meer weten over het onderwerp of heb je een specifieke taak?
Onze applicatie-experts helpen u graag verder. >> Contact


#VloeibareTransportband #Paddestoelen #Voedsel #Getransporteerde goederenInVloeistoffen #VacuümTransport #VolkmannGmbH #PaddenstoelenPromotenInVloeistof #VasteStoffenInVloeistof

Maak gebruik van onze terug bel service.