DE US EN FR NL

Voer gewogen en gedoseerde poeder- en bulkgoederen in een proces in |

Het is vaak nodig om poeder en ander bulkmateriaal in een proces te wegen en te doseren. Laten we de invoer van suiker in een mixer als voorbeeld nemen uit de voedingsindustrie.

Volgens het recept moet er in totaal 150 kg suiker aan de mixer worden toegevoegd. Het gebruikte transportsysteem vereist tien transportcycli van elk 15 kg. Afhankelijk van het ontwerp van het systeem zijn ook doseersnelheden tot 4 t / h mogelijk. De nauwkeurigheid van het systeem is 99 – 99,7% van het te bereiken doelgewicht.

Voer gewogen en gedoseerde poeder

Het transport vanaf verschillende zendstations is mogelijk, evenals het aanpassen en opslaan van recepten. Een snelle tussenkomst in het proces is mogelijk via het intuïtieve touchscreen van de apparaatbesturing. Daarnaast kan het hele proces uiteraard ook volledig automatisch worden aangestuurd.

Het gecombineerde transport- en doseersysteem met de naam CONWEIGH wordt meestal gebruikt voor het doseren van hoeveelheden vanaf 2 kg per doseerunit.


Wilt u meer weten over het onderwerp of heeft u een specifieke taak?
Onze applicatie-experts helpen u graag verder. >> Contact


#Transportsysteem #Hygiënisch #Dosering #Voedsel #Kristalsuiker #Vanilline #Poedersuiker #Explosiegevaar #Poeder #korrels # Bulk #Bescherming #Minimale ontstekingsenergie #MIE

Maak gebruik van onze terug bel service.